acapella vocal group

Blog

 Dec2015

December 2015

A decemberi hónapban 24 koncertet adott a For You... Szlovákia és Magyarország karácsonyi vásárjaiban, valamint templomokban és kultúrházkban is zenélhettünk. Köszönjük mindenkinek, aki bármi módon segíti és segítette a munkánkat... Főleg családjainknak köszönjük a támogatást... :)


27.11.2015 Eurovea - Vianočné trhy11.12.2015 Senec - cukráreň My Cakes11.12.2015 Sládkovičovo - Koncert v Dome kultúry12.12.2015 Senec - firemná akcia - Hotel Senec12.12.2015 Győr - Vianočné trhy27.12.2015 Veľký Biel - (po)Vianočný koncert


18Szeptember2015

Békemenet az ÉLETÉRT!

Pozsony - CLIPTIME - Rengeteg lelkes fiatal... mosolygós és élettel teli embernek zenélhettünk Pozsonyban. Köszönjük a lehetőséget, egy élmény volt! Mi a zenénket adtuk ehhez a magasztos megmozduláshoz... !


29Augusztus2015

Lucka és Marek esküvője

Augusztus 29-én mondták ki a boldogító igent Lucka és Marek, aminek a For You is tanuja lehetett. Este fél9-kor meglepetéskoncertet adtunk, majd az utolsó és egyben legnagyobb meglepetést a vőlegény ajándékozta Luckának, amikor is együtt a For You és Marek elénekeltük a My way című dalt. Sok boldogságot a fiatal párnak!


28Augusztus2015

Erzsébet Híd fesztivál Komárom - Komárno

Augusztus utolsó hétvégéjén Komáromban zenélhettünk. Egy órás koncertet adtunk, fergeteges hangulat, nagyszerű közönség, sok-sok ismerős és a végén rengeteg taps, köszönet és kézfogás!


15Augusztus2015

Születésnapi party (meglepetés)

Augusztus második hétvégéjén Komáromba utazott a For You, ahol egy nagyszabású születésnapi buli keretén belül meglepetésként létünk fel. A kis mini koncert mindenkinek nagyon tetszett, az ünnepeltnek pedig elénekeltük kedvenc dalát a Someone like you-t.


18Július2015

Egerszalók

Keresztény Ifjúsági Találkozó - Egerszalók

Több mint 500 fiatal... fergeteges hangulat... páratlan fogadtatás....


13Július2015

Koncert a pozsonyi McDonalds-ban

Nagyon jó hangulatú koncertet adtunk Pozsonyban a McDonalds Lamac kinti teraszán.Vendégünk volt az X-Faktorban első helyen végzett Peter Bazík, akivel két számot is elénekeltünk, majd ő szórakoztatta a közönséget legismertebb dalaival.


16Június2015

Képkiállítás és koncert Pozsonyban

Egy este két fellépésünk is volt, szerencsére egymástól nem messze. Az első villanásunk a Mihály kaputól pár száz méterre lévő Galériában volt, ahol Bajus Marian képeit állították ki.

Majd átvonultunk a Prasná Basta étterem és kávézó kinti udvarába, ahol a finom ennivaló mellé mi szolgáltattuk a zenét. Több mint egy órás koncertet adtunk. Ami emlékezetes volt még, hogy az utolsó ének után elkezdett szakadni az eső... :D


16Május2015

FLP Rally Czech&Slovak

Egy nagyszabású rendezvénynek lehettünk a zenei programja. Brünnben a FLP Global Rallyn több mint 800 ember előtt énekeltünk, egy óriási színpadon, rengeteg kamera és fények, valamint gyönyörű lányok között. :D